W dniach 12-13 czerwca 2019 r w Poznaniu Semco zaprezentowało obecność na konferencji naukowej z okzaji obchodów 100 rocznicy powstania Uniwersytetu Poznanńskiego 1919 – 2019 .
Konferencja odbyła się pod hasłem „Oleje jadalne od surowca do zdrowia konsumenta”.
Biorąc udział w tak ważnym przedsięwzięciu firma Semco zaznacza swoje podejście do działania przedsiębiorstwa od strony rozwoju naukowego, ale przede wszystkim kreuje produkt dla każdego konsumenta dbając o najwyższy poziom jakości surowców.
Jesteśmy dumni, że możemy przyczyniać się do rozwoju nauki dzięki wieloletniej wspólpracy z naukowcami z Poznańskiego Uniwersytetu Przyrodniczego, a jednocześnie tworzymy wyspecjalizowaną kadrę naszej firmy, która z pełnym zaangażowaniem i sercem dba o proces ciągłego doskonalenia produktu jak i całej organizacji.
[envira-gallery slug=”konferencja-naukowa-100-rocznica-powstania-uniwersytetu-poznanskiego”]