Kiermasz Wielkanocny „Polska Smakuje”

Od 16 do 18.04 czekamy na Was w Warszawie przy ul. Wspólnej 30 na Kiermaszu...

Przepis na Wiosenną Sałatkę z BIO Olejem o Smaku Bazylii

Przepis na lekką i kolorową wiosenną sałatkę z jajkiem, ogórkami, pomidorami, kabanosami oraz rzodkiewką z...

Trzecia Edycja „Powrotu do korzeni” – Muzeum Archeologiczne w Biskupinie

W przepięknym Muzeum Archeologicznym w Biskupinie 15 października 2018r. odbyła się trzecia edycja „Powrotu do...

Międzynarodowa Konferencja Naukowa Euro Fed Lipid Congress

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Międzynarodowa konferencja naukowa przedstawiająca najnowsze badania naukowe z zakresu przemysłu tłuszczowego, obejmująca swoim zakresem zagadnienia...

Lepszy rydz niż nic – Olej Rydzowy Semco UNIA

Większość z nas słyszała przysłowie „Lepszy rydz niż nic”, jednak nie każdy wie, iż chodzi...

Uzyskanie Certyfikatu FSSC i Odnowienie Certyfikatu Systemy HACCP

Miło nam Państwa poinformować, że nasza firma przeszła pozytywnie Certyfikację Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i...

Semco na Targach BIOFACH 2019

Firma Semco zaprezentuje swoje oleje na targach BIOFACH, odbywających się w dniach 13-16 lutego w...

Firma Semco w Przewodniku Gault&Millau Polska 2019

Firma Semco znalazła się w najnowszym prestiżowym przewodniku gastronomicznym Gault&Millau 2019. W tegorocznym wydaniu przewodnika...

Strona używa cookies