Śledzie korzenne
Składniki: 1 kg solonych filetów śledziowych sok z 1/2 cytryny 2 szklanki oleju rzepakowego SemCo...
gru
Wegetariański pasztet musztardowo-grzybowy w kruchym cieście
Składniki: 150 g suchej zielonej soczewicy 150 g suchej kaszy jaglanej duża cebula 3 łyżki...
gru
Wywiad z Marcinem Justem w Radiu Warszawa
Marcin Just gościł w Radiu Warszawa, opowiadając o zaletach olejów zimno tłoczonych w audycji „Polska...
paź
Konkurs z okazji Światowego Dnia Chleba
Zapraszamy do udziału w konkursie z okazji Światowego Dnia Chleba!
paź
Złoty Medal Targów Polagra 2017
Firma SEMCO znalazła się wśród laureatów konkursu o Złoty Medal Targów „Smaki Regionów” za olej...
wrz
Kuchnia Polska 2017
Olej Rydzowy firmy SEMCO wygrywa w kategorii „Oleje i Tłuszcze” w Plebiscycie „Kuchnia Polska 2017”!...
wrz
Polagra Food 2017
Zapraszamy do odwiedzenia naszych stoisk na targach Polagra -Food (pawilon 3A, lada nr 11), które...
wrz
Warsztaty Kulinarne „Zdrowe, lekkie i słodkie lato…”
20 czerwca w Electrolux Taste Center w Warszawie odbyły się niezwykłe warsztaty kulinarne pt: „Zdrowe,...
cze