Śledzie korzenne

Składniki: 1 kg solonych filetów śledziowych sok z 1/2 cytryny 2 szklanki oleju rzepakowego SemCo...

Wegetariański pasztet musztardowo-grzybowy w kruchym cieście

Składniki: 150 g suchej zielonej soczewicy 150 g suchej kaszy jaglanej duża cebula 3 łyżki...

Wywiad z Marcinem Justem w Radiu Warszawa

Marcin Just gościł w Radiu Warszawa, opowiadając o zaletach olejów zimno tłoczonych w audycji „Polska...

Konkurs z okazji Światowego Dnia Chleba

Zapraszamy do udziału w konkursie z okazji Światowego Dnia Chleba!

Złoty Medal Targów Polagra 2017

Firma SEMCO znalazła się wśród laureatów konkursu o Złoty Medal Targów „Smaki Regionów” za olej...

Kuchnia Polska 2017

Olej Rydzowy firmy SEMCO wygrywa w kategorii „Oleje i Tłuszcze” w Plebiscycie „Kuchnia Polska 2017”!...

Polagra Food 2017

Zapraszamy do odwiedzenia naszych stoisk na targach Polagra -Food (pawilon 3A, lada nr 11), które...

Warsztaty Kulinarne „Zdrowe, lekkie i słodkie lato…”

20 czerwca w Electrolux Taste Center w Warszawie odbyły się niezwykłe warsztaty kulinarne pt: „Zdrowe,...

Strona używa cookies