Przepis na Wiosenną Sałatkę z BIO Olejem o Smaku Bazylii
Przepis na lekką i kolorową wiosenną sałatkę z jajkiem, ogórkami, pomidorami, kabanosami oraz rzodkiewką z...
kwi
Trzecia Edycja „Powrotu do korzeni” – Muzeum Archeologiczne w Biskupinie
W przepięknym Muzeum Archeologicznym w Biskupinie 15 października 2018r. odbyła się trzecia edycja „Powrotu do...
mar
Międzynarodowa Konferencja Naukowa Euro Fed Lipid Congress
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Międzynarodowa konferencja naukowa przedstawiająca najnowsze badania naukowe z zakresu przemysłu tłuszczowego, obejmująca swoim zakresem zagadnienia...
mar
Lepszy rydz niż nic – Olej Rydzowy Semco UNIA
Większość z nas słyszała przysłowie „Lepszy rydz niż nic”, jednak nie każdy wie, iż chodzi...
lut
Uzyskanie Certyfikatu FSSC i Odnowienie Certyfikatu Systemy HACCP
Miło nam Państwa poinformować, że nasza firma przeszła pozytywnie Certyfikację Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i...
lut
Semco na Targach BIOFACH 2019
Firma Semco zaprezentuje swoje oleje na targach BIOFACH, odbywających się w dniach 13-16 lutego w...
lut
Firma Semco w Przewodniku Gault&Millau Polska 2019
Firma Semco znalazła się w najnowszym prestiżowym przewodniku gastronomicznym Gault&Millau 2019. W tegorocznym wydaniu przewodnika...
sty
Postanowienia Noworoczne dla naszego zdrowia
Początek nowego roku to tradycyjnie czas, kiedy postanawiamy odmienić swoje życie i zweryfikować nasze dotychczasowe...
sty